Οι Girls' Generation ετοιμάζουν νέο δίσκο στις 1-1-2013, με τίτλο "I Got a Boy", και cover του Mercy της Duffy

12/21/2012 04:07:00 π.μ. | | | | | | | 0 Comments



Υπήρξε έντονη φημολογία ότι οι Girls' Generation θα έχουν ένα album στα αγγλικά το 2013, αλλά απότι φαίνεται επόμενη κυκλοφορία τους θα είναι ένα κορεάτικο album.

Just in case the world ends, η Sment ανέβασε ένα από τα τραγούδια του album, με τίτλο Dancing Queen, που είναι διασκευή του Mercy της Duffy.



Το βίντεο δεν έχει ανέβει ακόμα στο youtube, αλλά στο κανάλι της sment στο naver


Το βίντεο είναι σαν timeline του συγκροτήματος από το 2007 μέχρι τώρα (κυρίως του Gee), βασικά δε μπορώ να καταλάβω καν αν το γυρίσανε πολύ παλιότερα, ή με τις περούκες καταφέρανε και δώσανε αυτό το νοσταλγικό feeling (ήδη νοστάλγισα πόσο ωραία ήταν η Sunny μέχρι τις αρχές του 3ου cd, τώρα τρολλάρει τα μαλλιά της σε ρυθμούς G-Dragon).

Σύμφωνα με κάποια σχόλια, το τραγούδι ήταν να βγει σαν comeback single τους το 2008 για το δεύτερο δίσκο, αλλά λόγω των δικαιωμάτων η sment δε το έβγαλε παρά μόλις τώρα, σαν δώρο στους fans. Το concept του βίντεο χρησιμοποιήθηκε αργότερα για το Gee.


Sunny - 23

Στο τέλος το βίντεο έχει preview για κάποια τραγούδια (με μια δόση dubstep όπως και στο maxstep, η μόδα της εποχής)

Girls' Generation
Επίσης κάθε μέρα θα βγαίνουν teaser photos από κάθε κοπέλα, και σήμερα βγήκε της Hyoyeon.

Hyoyeon - 23
Αν εξαιρέσουμε ότι δεν έχει ανέβει ακόμα το τραγούδι στο youtube, σα κίνηση είναι πολύ καλή.

Όπως φάνηκε και από τον PSY, ένα άνοιγμα στη δύση είναι πιο εφικτό αν γίνει με έμμεσο τρόπο, παρά όπως αυτή τη στιγμή η Wonder Girls, και πέρσι λίγο οι Girls' Generation, με εμφανίσεις στην Αμερική.

Το Mercy είναι πασίγνωστο σε όλο το πλανήτη, και υπερβολικά καλό για τη Duffy η οποία δεν άξιζε κατά τη γνώμη μου το hype που είχε δημιουργηθεί γύρω από αυτή. Το ίδιο το τραγούδι έχει κορυφαίες κριτικές και όπως είπαμε είναι πασίγνωστο σε όλο το κόσμο, συχνά το τραγουδάνε και σε διαγωνισμούς ταλέντων.

Και μιας και η εκτέλεση των Girls' Generation είναι αρκετά καλή, η Duffy έχει ψιλοεξαφανιστεί, και το βίντεο είναι στο ίδιο στυλ με το Gee που τις έκανε διάσημες στη δύση, είναι ότι πρέπει για να ετοιμάσει το πεδίο για έναν πιθανό αγγλόφωνο δίσκο.

Gee (2009), 93+ εκ. views


Το κατά πόσο ο δίσκος θα τις βοηθήσει, θα το μάθουμε αρχές του 2013.

0 σχόλια: