Η Sony βγάζει νέο βίντεο για το Bar Bar Bar των Crayon Pop - κάνει ότι μπορεί να τις καταστρέψει

9/13/2013 10:29:00 μ.μ. | | | | | | | 5 Comments

Προφανώς η Sony στο Bar Bar Bar των Crayon Pop είδε τις νέες "Psy" και το νέο Gangnam Style, οπότε έφτιαξε κανάλι vevo, και μια νέα έκδοση του Bar Bar Bar φτιαγμένη για το διεθνές κοινό.

Το βίντεο:




Θεωρητικά η συμφωνία με τη Sony μόνο καλό θα μπορούσε να τις κάνει, αλλά εκ του αποτελέσματος μάλλον όχι.

Καταρχήν το τραγούδι έχει αλλαχθεί έτσι ώστε να έχει και το Jumping στην αρχή, ενώ και η μουσική έχει αλλάξει προς το χειρότερο.

Στην αρχή τα μέλη αναφέρονται ονομαστικά έτσι ώστε να τις ξεχωρίσει ο κόσμος αλλά αυτό δε παίζει διότι
1) φοράνε όλες τις ίδιες στολές
2) οι Choa και Way είναι δίδυμες :)

...relax

Γενικά έχουν αφαιρέσει την αυθεντικότητα του group και έχουν χώσει μέσα ότι mainstream στοιχείο βρίσκεται στις δυτικές παραγωγές.

Και επειδή ίσως δεν ήταν προφανές ότι θέλουν το Gangnam Style 2.0:

...ας το κάνουμε πιο προφανές
Εύχομαι η θυσία των Crayon Pop να μη πάει χαμένη, και να μη τις ξαναδώ σε τέτοια άβολη εμφάνιση.

Κλείνοντας, ας θυμηθούμε τη καλύτερη έκδοση του Bar Bar Bar:


Πραγματικά, η Sony θα μπορούσε να ανεβάσει μόνο αυτό στο vevo κανάλι των Crayon Pop και να άφηνε τα πράγματα να έβρισκαν το δρόμο μόνα τους, παρά αυτό το πράγμα με τη Global Version.

5 σχόλια:

  1. Συγνώμη που θα σου χαλάσω την διάθεση,αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ... εντελώς.

    1ον) Οι Crayon Pop είναι το νο.1 trend στην Κορέα,γι αυτό και υπέγραψαν το συμβόλαιο,αυτό δεν σημαίνει πως δεν ανήκουν στην Chrome ent.

    2ον) Αυτό με το "το τραγούδι έχει αλλαχθεί έτσι ώστε να έχει και το Jumping στην αρχή" - δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου, "ενώ και η μουσική έχει αλλάξει προς το χειρότερο." - δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου νο.2 και σιγά τις αλλαγές ρε παιδί μου!

    3ον) Αυτή είναι η πλάκα,το ότι όλες είναι ντυμένες ίδιες :-)

    4ον) Η ChoA και η Way έχουν κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά τα οποία ίσως δεν πρόσεξες.

    5ον) "Γενικά έχουν αφαιρέσει την αυθεντικότητα του group και έχουν χώσει μέσα ότι mainstream στοιχείο βρίσκεται στις δυτικές παραγωγές." - εμ ΟΧΙ,αν ήταν έτσι θα έκαναν M/V μέσα σε boxes όπως στην SM :)

    6ον) Όσο για το Gangnam Style,ίσως να μην έχεις καταλάβει πως ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ,είναι δυνατόν να θέλουν να δείξουν πως έχουν πάρει ιδέα από τον PSY και να το δείχνουν τόσο φανερά? Όχι. Αυτοί το έκαναν φανερό πως είναι παρωδία του Gangnam Style.

    7ον) Τέλος η VEVO (Sony Music) ανέβασε M/Vs δικά της,με την συμφωνία της Chrome ent,οπότε πάλι δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου.

    Πιο προσεκτικά την επόμενη φορά παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ μην εξάπτεσαι!
    Το 1ο το ξέρω, το 2ο μου ακούγεται άσχημα στο τραγούδι! Γενικά δε μου φαίνεται καλή παρωδία, δε ξέρω είναι όπως το έγραψα στο fb, σα να θέλουν με το ζόρι να το κάνουν το νέο Gangnam Style.
    Αν το έκανε η Chrome πιστεύω θα ήταν καλύτερα, καταρχήν και γω ο ίδιος θα το έβλεπα σα παρωδία, τώρα μου φαίνεται σα χαμένη ευκαιρία γιαυτό και η έκρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α και για τη Choa και τη Way, οκ κάποιος που ασχολείται μπορεί να τις ξεχωρίσει, μη ξεχνάς όμως ότι και εσύ λογικά δε θα μπορούσες να ξεχωρίσεις όταν πρωτοασχολήθηκες ποιός είναι ποιός και ποιά είναι ποιά, έτσι το βλέπω σαν δώρο άδωρο για κάποιον που δε ξέρει! Δεν είναι να πεις οκ η krystal έχει κόκκινα μαλλιά φαίνεται, η amber κοντά ξανθά κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 - Καταρχάς οι crayon pop πάντα βγάζουν πάνω από ένα βίντεο για το κάθε τραγούδι τους. Το συγκεκριμένο είναι το τρίτο. Τίποτα το παράξενο, αναμενόμενο θα έλεγα

    2 - Η συγκεκριμένη έκδοση, είναι ένα επίσημο remix. Οι Crayon Pop το έχουν ξανακάνει αυτό και με άλλα τραγούδια τους.

    3 - Αυθεντικότητα στην k-pop; Τι είναι αυτό, ανέκδοτο; Στην k-pop τίποτα δεν είναι αυθεντικό. Και για αυτό μας αρέσει.

    4 - Μαγκιά τους να γίνουν Gangnam Style no2, Macarena νο3, Ketchup Song no 4, Lambada no 5, Ska Su Su no6, κλπ κλπ κλπ. Που το πρόβλημα σε αυτό; Μήπως ανήκεις σε εκεινους που θέλουν την k-pop ελιτίστικη μουσική για λίγους; Πάει αυτό, ξέχνα το...

    4 - Ο Psy είναι Θεός και έκανε επιτυχία με το να σατιρίζει όλη την ποζεριά της Νότιας Κορέας, που έχει αναπτυχθεί στα πιτσιρίκια και στους έφηβους, εξαιτίας των στερεοτύπων της k-pop. H καθολικη αποδοχή του, δείχνει πόσο συμφωνούν μαζί του οι Νοτιοκορεάτες για την καγκούρικη, κλαρινογαμπρίστικη και ποζεράδικη αυτή κατάσταση, που μόνο σε pedonunes και ανήλικα ανέραστα αρέσει.

    5 - Οι Crayon Pop είναι ένα σκληρά εργαζόμενο συγκρότημα. Ούτε θυσίες, ούτε τίποτα. Δουλευουν τα κορίτσια (πάνω από 21 όλα τους) και απολαμβάνουν τώρα την επιτυχία του μόχθου τους. Δεν είναι κατασκεύασμα δισκογραφικών εταιριών, ούτε κανένας τις προώθησε. Μόνες τους φτάσανε εκεί που είναι, για αυτό έχουν λυσάξει όλοι οι μανατζαρέοι των δισκογραφικών εταιριών, που είχαν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο στην k-pop κάνα 8άμηνο

    6 - Πως δείχνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα από τεχνολογία...
    Το Vevo είναι υπηρεσία με παρουσία σε google.tv, apple.tv, όλα τα nmt media players και προσφέρει online - based TV καλωδιακές υπηρεσίες. Τουτέστιν, αναριθμητες οικιακές συσκευές ψυχαγωγίας, βλέπουν Vevo όχι όμως youtube. Για τον κόσμο που βλέπει μουσικά βίντεο μέσω τηλεόρασης και οχι μέσω PC / Laptop / Tablet και ζει στην Αμερική, το vevo είναι μονόδρομος (εκτός και αν έχουν google.tv συσκευή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταχήν δε καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο επιθετικός/ή.

    Λες πράγματα τα οποία τα περισσότερα τα ξέρω αλλά δε κάνω κάποιο τεχνικό review για να τα αναφέρω όλα, ένα απλό μπλογκ είναι. Δεν είναι π.χ. mad ή mtv για να γράψει κάποιος από κει που έγραφε για σκυλάδικα κάτι για τις Crayon Pop και να τον κράξεις επειδή θα γράφει ότι ναναι.

    Δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με χαρακτηρισμούς όπως δε ξέρεις τίποτα απο τεχνολογία, γιατί θα είναι σα να θεωρώ τη k-pop ελιτίστικη και για λίγους και όσοι διαφωνείτε φύγετε. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

    Επαναλαμβάνω ότι δε χρειάζεται επιθετικότητα, ένα "κοίταξε κάνεις λάθος γιαυτό και γιαυτό" θα ήταν καλύτερο, ελπίζω ότι είναι λόγω του ότι κάποιος σου έδωσε το link με στυλ "κοίτα τι γράφει ο άσχετος". Άλλωστε είχα κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στις crayon pop πριν κάποιες μέρες, αν το είχες δει θα τα έγραφες τα σχόλια εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή