Επικαιρότητα με Ailee, Jessica, Areum και Tony An/Hyeri

11/11/2013 08:11:00 μ.μ. | | | | | | 0 Comments

Το διήμερο που μας πέρασε ήταν γεμάτο από θέματα / "scandals" στον κόσμο της K-Pop - πάρα πολλά πέσανε μαζεμένα.

Πρώτα η Core Contents Media έβγαλε ανακοίνωση για την Areum, πρώην μέλος των T-ara να την αφήσουν ήσυχη, καθώς υπήρχαν διάφορα άρθρα και δημοσιεύσεις σε social media που την έβγαζαν ότι δεν είναι στα καλά της, λόγω του ύφους των δημοσιεύσεων της στο instagram.

Γενικά βγάζει μια μοναξιά και μια μελαγχολία αλλά οι "netizens" το τραβάνε σε άλλο επίπεδο, τη βγάζουν τρελή και σχιζοφρενή.
links για περισσότερα:
http://omonatheydidnt.livejournal.com/12087352.html
http://netizenbuzz.blogspot.de/2013/07/netizens-find-ahreums-instagram-post.html
http://netizenbuzz.blogspot.ca/2013/11/article-t-ara-withdrawal-ahreum-im-kid.html

Μετά είχαμε την είδηση του χωρισμού του Tony An με τη Hyeri των Girl's Day. Υπήρχε θέμα με την ηλικία καθώς ο Tony An είναι 35 και η Hyeri 19, αλλά ο Tony An είναι πολύ δημοφιλής εκεί, λόγω του ότι ήταν μέλος των H.O.T. οι οποίοι ήταν ενεργοί μεταξύ 1996 και 2001.
Τελικά χώρισαν λόγω του συνηθισμένου λόγου, ότι δεν είχαν χρόνο να βρίσκονται (αυτός είναι και ο επίσημος λόγος που χώρισαν η Hara και ο Junhyung, και ο Jonghyun με τη Shin Se-kyung). Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι λίγες ώρες μετά βγήκε ότι ο Tony An είναι ύποπτος σε υπόθεση για παράνομο στοίχημα. Περισσότερα δε γνωρίζω, όπως δε γνωρίζω και το τι ακριβώς θεωρείται παράνομο στοίχημα στη Ν. Κορέα.

http://omonatheydidnt.livejournal.com/12088691.html

snsd hong kong

Οι Girls' Generation βρίσκονταν στο Χονγκ Κονγκ για συναυλία, και ενώ είχε βγει ένα "θέμα" ότι και καλά η Taeyeon και η Yoona βγήκαν μεθυσμένες από club, το πραγματικό θέμα έγινε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ όπου τραυματίστηκε η Jessica.

Λένε ότι κάποιος από την ασφάλεια την πέρασε για θαυμάστρια (;) και την έσπρωξε, η Jessica λιποθύμισε γιατί χτύπησε (;), όσο έβλεπα την είδηση δεν κατάλαβα ακριβώς ποιός έφταιγε.
http://omonatheydidnt.livejournal.com/12088191.html
Η SM πάντως ανακοίνωσε πως η Jessica δεν τραυματίστηκε σοβαρά, και ξεκουράζεται.

Και φτάνουμε στο θέμα με την Ailee.
Επιγραμματικά
1) το allkpop έβγαλε μια είδηση ότι διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Ailee
2) οι φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει από το καλοκαίρι, και το allkpop κάλυψε με υδατογράφημα τα επίμαχα σημεία
3) οι φωτογραφίες φαινόντουσαν ότι είναι της Ailee, από τη περίοδο που βρισκόταν στην Αμερική (ομοιότητες, μοιάζει το δωμάτιο με αυτό που φαίνεται στα βίντεο όπου έκανε παλιότερα cover κάποια τραγούδια

Οπότε αρχικά φαίνεται σαν το τέλος (;) της Ailee, όμως γενικά

4) πέφτει κράξιμο στο allkpop που την έδωσε στεγνά
5) πέφτει κράξιμο στον πρώην της που είναι στην ομάδα του allkpop
6) ακόμα και οι k-netizens κράζουν πρώτα αυτόν που τις έβγαλε και μετά την Ailee.

Περισσότερα εδώ:
http://www.asianjunkie.com/2013/11/ailees-nude-photos-leaked-by-ex-boyfriend-an-allkpop-employee-according-to-report-conclusions-reactions/

0 σχόλια: