Η SM Entertaintment "απορροφάει" τη Woolim, καλά νέα για τους (τις) fans των INFINITE;

8/11/2013 07:43:00 μ.μ. | | | | | | | | | | 2 Comments

Η SM μάλλον αποσκοπεί όπως φαίνεται στο να έχει labels κάτω από τη στέγη της, όπως μεγάλες εταιρίες της Δύσης, π.χ. Sony, Warner, Universal κτλ. Αυτό διότι ένα κομμάτι της SM, το SM C&C βασικά συγχωνεύεται με τη Woolim, οπότε τα γκρουπ της δεύτερης δε θα είναι υπό τη sment

Ίσως είναι καλό για τους διεθνείς fans των Infinite ότι με τη δύναμη της sment μπορούν να προωθηθούν καλύτερα εκτός Ν.Κορέας.

Επίσης ίσως αυτή η "συνεργασία" δείχνει το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον, αφού ακόμα και στη K-Pop δεν είναι εύκολο για μικρές εταιρίες να βρίσκονται εύκολα στο προσκήνιο.

Έπι τη ευκαιρία λοιπόν, οι INFINITE έχουν βγάλει πριν ένα μήνα ένα νέο mini album, με τίτλο Destiny, και έχουν βγει διάφορες εκδόσεις MV για το Destiny, το title song τους:




Στο youtube υπάρχει αυτή τη στιγμή η Ver B, η Ver A δε γνωρίζω αν είναι σε άλλα music sites της Ν.Κορέας, πιθανόν αυτό να συμβαίνει.

Οι INFINITE είναι 7 λοιπόν. Από τα βίντεο που έχω δει είναι από τα καλύτερα συγκροτήματα σε συγχρονισμό χορευτικών, ενδεικτικά singles τους είναι τα Paradise, Before The Dawn και The Chaser.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η συμμετοχή τους στο Weekly Idol, μια εκπομπή όπου κάθε εβδομάδα φιλοξενούν συγκροτήματα και ένα σημαντικό κομμάτι τους είναι το Random Dance, όπου οι παρουσιαστές βάζουν τυχαία κομμάτια από τραγούδια των συγκροτημάτων και αυτά καλούνται να ακολουθήσουν τη χορογραφία. Γενικά έχει πλάκα, δείτε τα, ψάξτε weekly idol random dance, κάποιοι τα καταφέρνουν καλά κάποιοι όχι, και κάποιοι διώχνουν κάποιο μέλος τους για να τα πάνε καλά:


Σε περίπτωση που είσαι fan τους, ορίστε οι promo φωτογραφίες τους από το Destiny. Εγώ πάντως ακόμα δε τους ξεχωρίζω.

Dongwoo

Hoya

Myungsoo (η αλλιώς L)

Sungjong

Sungyeol

Woohyun

Sunggyu
Θα βάλω το συγκεκριμένο live, διότι περιέχει και το Inception το οποίο είναι καταπληκτικό τραγούδι, το 2ο τραγούδι στο Destiny.


...και επειδή στο 3:30 και στο 7:00 έχει SISTAR :)

2 σχόλια:

  1. Μολις βρηκα αυτο το blog =)Oi Infinite μεσα σε ενα μικρο χρονικο διαστημα εγιναν ενα απο τοα αγαπημενα μου k pop group. Εχουν απιστευτα χορευτικα , συγχρονισμο , φωνες και πραγματικα ειναι τοσο συμπαθητικοι και αγαπητοι =) Σας προτρεπω να ακουσετε και το σολο album του leader τους Kim Sunggyu - Another Me για πιο ροκ τραγουδια ,αν το ποπ -rnb και dance concept των infinite δεν ειναι της προτιμησης σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι! Κάποια στιγμή θα του δώσω μια ευκαιρία - δεν έχω πρόβλημα με το pop/rnb στη kpop πάντως, ειδικά τα συχρονισμένα χορευτικά είναι αυτά που μου αρέσουν από τα ανδρικά συγκροτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή