1000 Μίλια Γεύσεις στη Σεούλ - Τα τραγούδια

2/03/2015 10:36:00 μ.μ. | | | | | | | 0 Comments

Η εκπομπή 1000 Μίλια Γεύσεις είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00 στον ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας για το 10ο και 11ο επεισόδιο ταξίδεψε στη Σεούλ, όπως λέει και η περιγραφή του επεισοδίου:

Στο 10ο επεισόδιο της ταξιδιωτικής – γαστρονομικής εκπομπής «1000 Μίλια Γεύσεις», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ξεναγεί σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς όλης της σειράς, στη Σεούλ. Για πρώτη φορά μία ελληνική εκπομπή ταξιδεύει στην Νότια Κορέα για να γνωρίσουμε τη γαστρονομία της και να μας μεταφέρει μοναδικές εικόνες από μία χώρα που είναι άγνωστη στους περισσότερους, και ταυτόχρονα ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Η Σεούλ, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ασίας, συνδυάζει μοναδικά ασιατική κουλτούρα και δυτικό τρόπο ζωής. Μία πόλη που κρύβει εκπλήξεις σε κάθε σου βήμα, που σε κάνει να χαμογελάς κάθε λεπτό, με τους πιο ζεστούς και φιλόξενους κατοίκους. Το ταξίδι μας ξεκινά με μία ξενάγηση στο πιο σημαντικό μνημείο της Σεούλ, το αυτοκρατορικό παλάτι που είναι και το πιο όμορφο στην Ασία. Χτισμένο σε μία μοναδική αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, μας προσφέρει εικόνες μοναδικής ομορφιάς. Το γαστρονομικό οδοιπορικό συνεχίζεται με πρωτόγνωρες εικόνες και γεύσεις στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης που φημίζεται για το street food, για να δοκιμάσουμε μοναδικές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές της κορεάτικης κουζίνας. Σειρά έχει το αυθεντικό κορεάτικο μπάρμπεκιου που είναι μοναδικό τόσο στον τρόπο προετοιμασίας και ψησίματος όσο και στο τρόπο σερβιρίσματος. Το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην Σεούλ, ολοκληρώνεται με τα πιο ξεχωριστά πιάτα της τοπικής κουζίνας που ετοιμάζει ο Βαγγέλης στο εργαστήριο του.

Όλα αυτά σε ένα μοναδικό επεισόδιο με ανθρώπινες ιστορίες φαγητού, ήχους, γεύσεις και εικόνες που μας ταξιδεύουν και μας μαγεύουν.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.
Η εκπομπή υπάρχει στο κανάλι του ΣΚΑΪ στο youtube:




Οι μουσικές επιλογές είναι προσεγμένες - δυστυχώς δεν έχουμε κάποια συμμετοχή από κάποιο idol να τρώει αλλά δεν λείπουν οι kcuties.

Τα τραγούδια που ακούγονται είναι τα:

Apink - MY MY


Hyuna - Ice Cream


SPICA - Lonely



Lim Chang Jung - Open The Door


BIG BANG & 2NE1 - Lollipop


PSY - Gangnam Style


Θυμίζουμε πως το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 20:00 θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το 2ο μέρος.

0 σχόλια: