Lizzy: Solo trot ντεμπούτο με το Not an Easy Girl

1/24/2015 11:23:00 μ.μ. | | | | 0 Comments

Lizzy Not an easy girl cover
Η Lizzy (리지, Λίτζι) των After School και Orange Caramel έχει τη πρώτη solo κυκλοφορία της.

Το 2014 όσον αφορά την εταιρία της, Pledis, η Raina (레이나, Ρέινα) ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες κυκλοφορίες, όπου μαζί με τη Lizzy είχε ένα γιαπωνέζικο άλμπουμ με τις After School, 4 single με τις Orange Caramel, και μόνη της μια συνεραγασία με τον San E και ένα mini album.

Το 2015 ξεκινάει δυνατά για τη Lizzy, η οποία θα είναι στο Hitmaker στο γυναικείο αντίστοιχο γκρουπ των Big Byung (μαζί με Youngji των Kara, Sohyun των 4minute και G.NA), και έβγαλε και το πρώτο της solo τραγούδι:



Η trot είναι η παραδοσιακή μουσική της Ν.Κορέας, γνωρίζω ελάχιστα για αυτή πέρα από ένα-δύο τραγούδια της Hong Jinyoung (ειδικά το Love Battery) και λίγο το Uh-ee που θύμιζε trot. Της Lizzy μοιάζει λίγο με το Love Battery και είναι ωραίο (ίσως να είναι και στο στυλ της trot να μοιάζουν τα τραγούδια, όπως ας πούμε όλα τα ελληνικά λαϊκά μοιάζουν μεταξύ τους).

Το MV είναι στη πραγματικότητα το πρόσωπο της Lizzy πάνω στη πρωταγωνίστρια του Seong Chunhyang με πλάνα από τη ταινία!

Δείτε τη συνέντευξη της Lizzy στο #hashtag του 1thek


Lizzy Not an Easy Girl
Lizzy - Not an Easy Girl

Lizzy Not an Easy Girl
Lizzy - Not an Easy Girl

Lizzy Not an Easy Girl
Lizzy - Not an Easy Girl
Και δείτε και μεταφρασμένο στα αγγλικά το πρώτο επεισόδιο του Hyungdon & Daejun's Hitmaker στο οποίο συμμετείχε η Lizzy. Ο Jung Hyung Don, είναι ο Doni του Weekly Idol και συμμετέχει στο τραγούδι της Lizzy παρά τα αιώνια πειράγματα του προς αυτήν.


0 σχόλια: